Porvoon Taidoseura järjesti taidon kolmannet CUP -kilpailut 28.3.2017

21.3.2017

Porvoon Taidoseura otti osaa isolla kädellä Suomen Taidon toimintaan järjestämällä kauden 2017 kolmannet CUP -kilpailut. Kilpailut järjestettiin 28.3.2017 Porvoon Inveonin (Itä-Uudenmaan ruotsinkielisen ammattikoulun) liikuntahallissa Haikkoossa.

Porvoo CUP -kilpailuihin osallistui lähes 90 taidokaa 13 eri seurasta. Virallisia kilpailulajeja oli niin junioreille kuin myös yli 35 -vuotiaille aikuisten ranking -sarjojen lisäksi. Ranking -sarjoissa kilpailtiin ranking -pisteistä, jotka oikeuttavat tulevaisuudessa mahdollisuuteen Suomen edustusjoukkueessa kesällä 2017 järjestettäviin MM -kilpailuihin Japanissa. Porvoo CUP -kilpailuiden tarkemmat tulokset voi lukea täältä.

Porvoo CUP -kilpailut noteerattiin mm. sanomalehti Uusimaassa.

Kilpailujen järjestelyt saivat kovasti kiitosta sekä Suomen Taidolta, tuomareilta, kilpailijoilta että yleisöltä.