Taekwondon salin sijainti Merituulentie 32

Porvoon Taekwondon dojo

Merituulentie 32

Seuran jäsenmaksu: aikuiset 130 € ja juniorit 110 €. Maksu kattaa koko kauden (kevät- ja syyskausi) harjoittelun. Lajia voi kokeilla kaksi harjoituskertaa ennen jäsenmaksun maksamista. Kurssimaksun lisäksi kaikilla harjoittelijoilla tulee olla lisenssi tai vastaava urheiluvakuutus. Lisenssihinnat vaihtelevat noin 25 eurosta (juniorilisenssi 12-vuotiaalle tai nuoremmalle) noin 110 euroon (aikuisen kilpailulinsenssi). Hintoihin voi tutustua tarkemmin Taidoliiton sivuilla.

Jäsenmaksu/Kurssimaksu maksetaan seuran tilille:

Porvoon Taidoseura ry / IBAN FI21 1124 3000 2260 46 . Mikäli ette itse ole harjoittelija, kirjoittakaa viestikenttää harjoittelijan nimi. Lisenssi maksetaan verkossa Taidoliiton lisenssi -linkin kautta. Lisenssin voi myöhemmin päivittää ylöspäin, mikäli esimerkiksi kilpailukärpänen sattuu puraisemaan.

Peruskurssilla ei tarvita muita varusteita kuin verryttelyhousut ja T-paita. Kurssin aikana tilataan taidopuvut yhteistilauksena. Mahdollista on harjoitella myös valkoisessa budopuvussa.

Lisätietoa harjoituksista ja taidoharrastuksen aloittamisesta Porvoon Taidoseurassa voit kysyä:

Tiia Ruohoselta (aikuiset ja yli 13-vuotiaat) ruotii162 (a) gmail.com
Vesa Moilaselta (juniorit) moila.ves (a) gmail.com

PORVOON TAIDOSEURAN HARJOITUKSET

Voimassa kesäkauden 5.6 - 13.8.2017

JUNIORIT (8-12 v.)

KE 18:00 - 19:00

NUORET JA AIKUISET (13v. -->)

KE 19:00 - 20:30

VÄRILLISET AIKUISET