Harjoitustila

Pormestarinkatu 14

DOJO: Pormestarinkatu 14, Liikuntasali A

Porvoon Taidoseuran harjoitustila sijaitsee opiskelijatalon kellarissa Pormestarinkatu 14:ssa Näsin S-markettia vastapäätä. Harjoitustiloihin pääsee ainoastaan seuran virallisina harjoitusaikoina ovikoodilla.

HUOM! Varatut harjoitusajat löytyy Porvoon Liikuntatoimen Timmi-ajanvarausjärjestelmästä liikuntapaikan Pormestarinkadun liikuntatilat (tatamisali) kohdalta.

Uusi harrastaja / Vierailija toisesta taidoseurasta:

Ilmoita tulostasi seuran puheenjohtajalle (ruotii162 (a) gmail.com), jotta osaamme odottaa Sinua harjoituksiin. Olet lämpimästi tervetullut!

Parkkipaikat:

Salin edustalla olevat pihan parkkipaikat EIVÄT ole käytössämme.
Näsin S-marketin piha, pysäköintiaika 2 tuntia.
Näsin S-marketin pihan viereinen hiekkakenttä, ei pysäköintirajoitetta.
Pormestarinkatu, kadunvarsipysäköinti, ei pysäköintirajoitetta.

Kulku S-marketilta päin:
Talon oranssissa osassa on musta portti. Kulje avoimesta portista ja käänny oikealle parkkipaikalla ja kävele talon vierttä perälle asti kohti rappukäytävää D.

Kulku Pormestarinkatua pitkin Lidlin ohitse:
Kävele sisäpihan läpi suoraan parkkipaikan perällä olevaa rappukäytävää D kohti.

Rappukäytävä D ja liikuntatilat

Rappukäytävästä D pääset sisälle ovikoodilla. Kulje rappuset alas. Liikuntatiloihin pääset jälleen ovikoodilla. Tiloissa on omat pukuhuoneet suihkuineen sekä naisille että miehille. Tatamille tultaessa on oltava pestyt jalat. Muista ottaa mukaan pieni pyyhe!