Harjoitustila

Pormestarinkatu 14

DOJO: Pormestarinkatu 14, Liikuntasali A

Porvoon Taidoseuran harjoitustila sijaitsee Pormestarinkatu 14 sisäpihalla.
Harjoitustiloihin pääsee seuran varaamina harjoitusaikoina ovikoodilla.

Uusi harrastaja / Vierailija toisesta taidoseurasta:

Ilmoita tulostasi seuran puheenjohtajalle (ruotii162 (a) gmail.com), jotta osaamme odottaa Sinua harjoituksiin. Olet lämpimästi tervetullut!

Rappukäytävä D ja liikuntatilat

Rappukäytävästä D pääset sisälle ovikoodilla. Kulje rappuset alas. Liikuntatiloihin pääset jälleen samalla ovikoodilla. Tiloissa on omat pukuhuoneet suihkuineen sekä naisille että miehille. Tatamille tultaessa on oltava pestyt jalat. Muista ottaa mukaan pieni pyyhe!

Parkkipaikat:

Salin edustalla sisäpihalla olevat pihan parkkipaikat EIVÄT ole käytössämme.
Näsin S-marketin piha, pysäköintiaika 2 tuntia.
Näsin S-marketin pihan takana oleva hiekkakenttä, ei pysäköintirajoitetta.
Pormestarinkatu, kadunvarsipysäköinti, ei pysäköintirajoitetta.
Albert Edefeltin koulun parkkipaikka, klo 16:00 jälkeen ei pysäköintirajoitetta.

Kulku S-marketilta päin:
Talon oranssissa osassa on musta portti. Kulje avoimesta portista ja käänny oikealle parkkipaikalla ja kävele talon vierttä perälle asti kohti rappukäytävää D.

Kulku Pormestarinkatua pitkin Lidlin ohitse:
Kävele sisäpihan läpi suoraan parkkipaikan perällä olevaa rappukäytävää D kohti.