Aloita uusi harrastus taidon parissa

3.8.2017

Syyskausi alkaneen piahkoin myös Porvoon Taidoseurassa. Nyt on siis hyvä aika pohtia uuden piristävän harrastuksen aloittamista. Tervetuloa siis tatamille Porvoon taidokoiden seuraksi! Joukkomme on motivoitunut ja iloinen!

Harrastuksen voit aloittaa koska Sinulle parhaiten sopii. Aloittelijoille sopiviin harjoitteisiin keskitytään syys- ja kevätkauden aikana kahdesti viikossa. Edistyneemmille on oma harjoitus vielä lisäksi kerran viikossa. Voit itse luoda tavoitteesi omaan elämänrytmiisi sopivaksi. Kaikki aloittavat valkoisella vyöllä. Kun aloitat nyt syksyllä harjoittelun (elo-syyskuu) niin ensimmäisen uuden vyöarvon suoritusmahdollisuus on heti vuoden vaihteen jälkeen. Voit myös halutessasi edetä hieman hitaammin ja suorittaa vyöarvon vasta loppukeväästä. Vyökoetta ennen seuran vyökoepuoltaja pitää Sinulle katselmuksen, jossa varmistaa, että taitosi ovat riittävät vyökokeeseen osallistumiseksi.

Porvoon Taidoseura tarjoaa myös mahdollisuuden yhteiseen akrobaattisen harjoitteluun Kraftwerkissä tuettuun hintaan kerran viikossa kausittain.

Taido tarjoaa niin kilpailumahdollisuuksia MM-tasolle saakka kuin itsensä henkiseen ja fyysiseen kehittämiseen tuovia työvälineitä arjessa jaksamiselle.

Ole rohkea ja haasta itsesi. Taido sopii kaikille!

Juniori: ota yhteyttä Vesaan.

Aikuinen/nuori aikuinen: ota yhteyttä Tiiaan.