2 mitalia Turku CUP:sta Porvooseen

15.3.2017

Porvoon Taidoseuran jäseniä kilpaili vuoden 2017 toisessa CUP -kilpailussa Turussa 18.2.2017. Porvoon Taidoseuran juniorit saalistivat jälleen mitaleita: Ella Hiltunen, Isabel Yliharju sekä Ronja Enkovaara osallistuivat 12-15 -vuotiaiden tyttöjen liikesarjaan (hokei): Hiltunen toi kotiin kultamitalin ja Enkovaara nappasi itselleen pronssia. Tytöt osallistuivat myös 12-15 -vuotiaiden tyttöjen otteluun (jissen) ja kultaisen mitalin toi Hiltunen myös tästä sekä Enkovaara pronssisen mitalin. Yliharju oli molemmissa sarjoissa neljännellä sijalla.

Turku CUP -kilpailut olivat toiset MM-karsintakilpailut aikuisten ranking-sarjassa. Taidon MM-kilpailut järjestetään Japanissa elokuussa 2017. Suomen maajoukkue valitaan karsintakilpailuissa (CUP) sekä SM -kilpailuissa kerättyjen ranking-pisteiden perusteella. Porvoon Taidoseura järjestää kauden kolmannet ja viimeiset CUP-kilpailut maaliskuussa 2017.